[cws-row cols=321 id=”cols321″][col span=8][cws-widget type=text title=”O nama”]

TRADICIJA OD 20 GODINA

Firma Aqualine” se od 2001. godine bavi distribucijom vode za piće u povratnoj ambalaži, kao i uvozom i prodajom aparata za vodu (istakači za vodu – Water Cooler-i). Tokom ovog perioda stekli smo poverenje velikog broja korisnika koji su više nego zadovoljni uslugama koje im pružamo. To su podjednako i pravna lica (firme) i fizička lica (domaćinstva). Od 2010. godine imamo sklopljen ugovor sa kompanijom Aquanika doo iz Veternika – Novi Sad, o distribuciji njihove negazirane prirodne mineralne vode sa niskim sadržajem rastvorljivih materija u pakovanju od 19 litara u povratnoj PC ambalaži. U tom cilju proširili smo tržište tako da se voda „Aquanika“ u povratnim PC balonima od 19 lit. može kupiti i preko mreže maloprodajnih objekata “Univerexport”-a u Zrenjaninu i kompanije Valor doo, i to na teritoriji celog Banata i to po istoj ceni kao u našoj maloprodaji.

Od Marta 2021 god. imamo sklopljen ugovor i sa firmom TTS Promet iz Ivanjice o distribuciji njihove vode “Golijska LEDENA“. Reč je o izuzetno kvalitetnoj prirodnoj IZVORSKOJ vodi, niskog sadžaja suvog ostatka na 180° S (67 mg/l)  i izuzetno niskog sadržaja natrijuma (0,9 mg/l). Ova voda spada u grupu takozvanih  „lakih“ voda, koje se vrlo brzo i lako apsorbuju i izlučuju iz organizma.

Pored prodaje i distribucije vode u povratnim balonima, firma „AQUALINE“ se bavi i svim pratećim delatnostima vezanim za ovaj način korišćenja vode:

-Rentiranjem aparata za vodu, i pravnim i fizičkim licima,

-Servisom i sanitacijom aparata za vodu,

-Uvozom i prodajom aparata za vodu na malo i na veliko,

-Prodajom svih rezervnih delova za servis, kao i opravku aparata za vodu,

[/cws-widget][cws-widget type=text title=””]

[/cws-widget][cws-widget type=accs toggle=1 title=”Osnovni podaci o” items=4][item iconfa=”money” type=accs title=”PDV-u”]PDV-u  (klikni ovde da bi potvrdu o PDV-u videli u PDF formatu)[/item][item iconfa=”newspaper-o” type=accs title=”Rešenje iz agencije za privredne registre”]Rešenje iz agencije za privredne registre (klikni ovde da bi rešenje videli u PDF formatu)[/item][item iconfa=”list-ul” type=accs title=”PIB-u”]PIB-u (klikni ovde da bi podatke videli u PDF formatu)[/item][item open=1 iconfa=”building-o” type=accs title=”Identifikacioni podaci”](klikni ovde da bi podatke videli u PDF formatu) )[/item][/cws-widget][/col][col span=4][cws-widget type=text title=””]
aqualinegirl

[/cws-widget][cws-widget type=text title=”Aqualine”]

Firma “Aqualine” Vam nudi nekoliko tipova aparata za vodu (Water Coolera) čija je osnovna funkcija istakanje vrele (92oC) i hladne (10oC) vode za piće i pripremu toplih napitaka.

[/cws-widget][/col][/cws-row][cws-row cols=1 id=”cols1″][col span=12][/col][/cws-row]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.