Aquanika

Aquanika je prirodna negazirana mineralna voda sa niskim sadržajem rastvorivih mineralnih materija. Crpi se iz trećeg vodonosnog horizonta sa dubine od 81 m i pripada vodama tzv. Karpatskog sliva- Karpatski krak. Po svojim karakteristikama je preporučljiva za piće, kuvanje i svakodnevnu upotrebu, a što je najvažnije – veoma je pitka i prijatna.

Prema Pravilniku o kvalitetu i drugim zahtevima za prirodnu mineralnu vodu, prirodnu izvorsku i stonu vodu ( Sl. list SCG, br. 53/2005), Aquanika pripada kategoriji voda sa niskim sadržajem rastvorivih mineralnih materija, sa suvim ostatkom od 394 mg/lit. Voda je blago baznog karaktera, sa vrednosti pH 7,69. Naš organizam mnogo bolje apsorbuje minerale iz vode i tako mnogo bolje održava balans elektrolita u organizmu potrebnih za zdravo funkcionisanje organa i nervnog sistema. Poznato je da mineralna voda pomaže detoksizaciji i čišćenju organizma, a ima i antibakterijska i antifungicidna svojstva. Mnogim ljudima je tokom lečenja preporučeno konzumiranje velike količine tečnosti, a preporučuje se i voda naročitog mineralnog sastava.

Od oktobra meseca 2010. godine naša firma ima sklopljen ugovor sa kompanijom “Aquanika” DOO iz Veternika – Novi Sad o distribuciji njihove negazirane prirodne mineralne vode AQUANIKA sa niskim sadržajem rastvorivih materija u pakovanju od 19 litara u povratnoj PC ambalaži. Voda AQUANIKA poseduje sve sertifikate o kvalitetu kao i HACCP standard o proizvodnji vode.

Fabrika

Gde kupiti?

Naš cilj je da građanima Zrenjanina i okoline omogućimo da piju zdravu i čistu vodu kako na radnim mestima tako i u svojim domovima, i to po pristupačnim cenama. U tom cilju od 2015. godine, preko mreže maloprodajnih objekata kompanije “Valor” doo, omogućili smo kupcima na teritoriji celog Banata da u maloprodajnim objektima Valora kupe vodu po istoj ceni kao kod nas.

Sertifikati i analize

  • Najsvežija laboratorijska analiza Aquanika vode
  • HACCP Sertifikat Aquanika vode
Shopping cart
Facebook