Pretraga

O nama

O nama

TRADICIJA OD 20 GODINA

Firma Aqualine”  se od 2001. godine bavi distribucijom vode za piće u povratnoj ambalaži, kao i uvozu i prodaji Water Cooler aparata za vodu (istakača za vodu). Tokom ovog perioda stekli smo poverenje velikog broja korisnika koji su više nego zadovoljni uslugama koje im pružamo. To su podjednako i pravna lica (firme) i fizička lica (domaćinstva). Od 2010. godine imamo sklopljen ugovor sa kompanijom Aquanika doo iz Veternika – Novi Sad, o distribuciji njihove negazirane prirodne mineralne vode sa niskim sadržajem rastvorljivih materija u pakovanju od 19 litara u povratnoj PC ambalaži. U tom cilju proširili smo tržište tako da se voda „Aquanika“ u povratnim PC balonima od 19 lit. može kupiti i preko mreže maloprodajnih objekata “Univerexport”-a u Zrenjaninu i kompanije Valor doo, i to na teritoriji celog Banata i to po istoj ceni kao u našoj maloprodaji.

Od Marta 2021 god. imamo sklopljen ugovor i sa firmom TTS Promet iz Ivanjice o distribuciji njihove vode “Golijska LEDENA“. Reč je o prirodnoj IZVORSKOJ vodi ниског садржаја сувог остатка на 180°С (67 мг/л) и изузетно ниског садржаја натријума (0,9 мг/л). Ova вода спада у групу такозваних „лаких“ вода, које се брзо и лако апсорбују и излучују из организма.

 

Pored prodaje i distribucije vode u povratnim balonima, firma „Aqualine“ se bavi i svim pratećim delatnostima vezanim za ovaj način korišćenja vode:

-Rentiranjem aparata za vodu, i pravnim i fizičkim licima,

-Servisom i sanitacijom aparata za vodu,

-Uvozom i prodajom aparata za vodu na malo i na veliko,

-Prodajom svih rezervnih delova za servis, kao i opravku aparata za vodu,

Osnovni podaci o

aqualinegirl

Aqualine

Firma “Aqualine” Vam nudi nekoliko tipova aparata za vodu (Water Coolera) čija je osnovna funkcija istakanje vrele (92oC) i hladne (10oC) vode za piće i pripremu toplih napitaka.

Facebook