Pretraga

VODE U PONUDI …

Aquanika

aquanikalogo

Kao što je već svima dobro poznato region srednjeg Banata ima jako velik problem sa vodama koje se koriste za piće. Sagledavši sve aspekte našeg podneblja, naša firma AQUALINE se odlučila za distribuciju dve kvalitetne vode za piće.

Od oktobra meseca 2010. godine naša firma ima sklopljen ugovor sa kompanijom “Aquanika” DOO iz Veternika – Novi Sad o distribuciji njihove negazirane prirodne mineralne vode AQUANIKA sa niskim sadržajem rastvorivih materija u pakovanju od 19 litara u povratnoj PC ambalaži.  Voda AQUANIKA poseduje sve sertifikate o kvalitetu kao i HACCP standard o proizvodnji vode.

LABORATORIJSKI ISPITANA
Skinite u PDF-u najsvežiju analizu Aquanika vode
HACCP Sertifikat
Skinite u PDF-u HACCP  Sertifikat Aquanika vode
Gde možete kupiti?

Takođe od marta meseca 2021. god. imamo sklopljen ugovor sa firmom TTS Promet doo iz Ivanjice o distribuciji njihove prirodne izvorske vode GOLIJSKA LEDENA takođe u povratnim PC balonima od 19 Lit. To je voda izuzetnog kvaliteta sa izuzetno malim sadržajem natrijuma kao i niskim suvim ostatkom.

GL - POSTER 137 x 86 cm

LOGO - GOLIJSKA LEDENA

 

 

 

 

 

 

 

 

Naš cilj je da građanima Zrenjanina i okoline omogućimo da piju zdravu i čistu vodu  kako na radnim mestima tako i u svojim domovima, i to po što nižim cenama. U tom cilju od  2015. godine, preko mreže maloprodajnih objekata kompanije “Valor” doo, omogućili smo kupcima na teritoriji celog Banata da u njihovim maloprodajama kupe vodu po istoj ceni kao kod nas.

valor

Facebook