Pretraga

O vodi

Aquanika

Do sada su samo stanovnici Novog Sada imali mogućnost da piju kvalitetnu prirodnu mineralnu vodu “Aquanika”aquanikalogo.Od oktobra meseca 2010 godine naša firma je sklopila ugovor sa kompanijom “Aquanika” DOO iz Veternika – Novi Sad o distribuciji njihove negazirane prirodne mineralne vode sa niskim sadržajem rastvorivih materija u pakovanju od 19 litara u povratnoj PC ambalaži.

 

 

 

 

Kao što je već svima dobro poznato region srednjeg banata ima jako velik problem sa vodama koje se koriste za piće. Sagledavši sve aspekte našeg podnevlja, firma “Aqualine” se odlučila za distribuciju kvalitetne vode za piće “Aquanika” DOO iz Veternika – Novi Sad. To je prvenstveno iz razloga što se na našem tržištu nije mogla naći kvalitetna negazirana voda za piće u povratnim balonima, a da nije preskupa.”

 

LABORATORIJSKI ISPITANA
Skinite u PDF-u najsvežiju analizu Aquanika vode
HACCP Sertifikat
Skinite u PDF-u HACCP  Sertifikat Aquanika vode
Gde možete kupiti?

Naš cilj je da građanima Zrenjanina i okoline omogućimo da piju zdravu i čistu mineralnu vodu “Aquanika” kako na radnim mestima tako i u svojim domovima, i to po što nižim cenama. U tom cilju od ove, 2015. godine, preko mreže maloprodajnih objekata kompanije “Valor” doo, omogućili smo kupcima na teritoriji celog Banata da u njihovim maloprodajama kupe vodu po istoj ceni kao kod nas.

valor

Facebook